Yleisurheilu

Kesä on ihan ovella, Harjulinnan kenttä ja lähimaastot kutsuvat jo ulkoharjoitteluun. Muistetaan kunnioittaa kentän irtaimistoa ja kenttää itsessään. 

Kesällä järjestämme Harjulinnan kentällä kolmet piirin myöntämät kilpailut sekä Hippo-kisat, joissa tarvitsemme jälleen lukuisia toimitsijoita. Toivonkin Vipeltäjien vanhemmista uusia toimijoita kentälle. Perushommat luonnistuu keneltä vain, koulutuksen saaneen toimitsijan ryhmässä. Samalla oma nuori voi osallistua omalla paikkakunnalla kilpailuihin helposti.
Kilpailukausi on jo käynnissä! Toivotan kaikille seuran lisenssiurheilijoille menestyksekästä ja rehtiä kilpailukautta 2018! 

PaU:n yleisurheilutoimintaan osallistuvilla urheilijoiden tulee maksaa sekä vuosimaksu että seuran jäsenmaksu. Tarkemmin alempana.

Kilpailumaksut- ja ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset kilpailuihin tehdään: www.kilpailukalenteri.fi

Seura maksaa kootusti kilpailuiden osanottomaksut Etelä-Karjalan piirinmestaruus-, aluemestaruus- ja SM-kilpailuiden osalta. Muussa tapauksessa maksu hoidetaan itse. PAUn järjestämissä kilpailuissa ei osallistumismaksua peritä oman seuran lisenssiurheilijoilta.

Asut:


Sovituskoot Umbron teknisestä, punaisesta, pitkähihaisesta paidasta ovat nyt käytössä. Paitoja voi sovittaa 9.5. lentopallokauden päättäjäisissä, perjantaina 11.5. klo 16-17 Harjulinnan kenttärakennuksella. Lisää sovitusaikoja tulee tähän loppuviikolla. Paitojen hinnat ilman painatusta: jr 15,90€ ja aikuinen 17€ Logo rintaan ja "Parikkalan Urheilijat" selkään maksavat 4,50 e yhteensä.  Yu-jaosto maksaa omien edustusurheilijoiden painatukset. Tilausta hoitaa ja sovtuksista sovittava jatkossa : Merja Konnu p. 0503204092.

Ensimmäiset paidat on tilattu pe 10.5. että ne ehtivät painatuksen kautta PowerCupiin mukaan. Lisätilaus tehdään 19.5. jälkeen. 

Some:

www.facebook.com/groups/348291131895431/
 

 

VillitVipeltäjät-Yleisurheilukerhot

 

Kesäkausi alkaa kesäkuun alussa. Seuraa ilmoittelua.

Toiminnan vetäjinä ohjaajakoulutuksen käyneet nuoret.

Kerhot ovat maksullisia, katso "Vuosimaksut".
Kerhomaksut laskutetaan YHTEYSTIETOJEN perusteella, joten täyttäkää yhteystietolomake ja palauttakaa se kerho-ohjaajille. Tämä on tärkeää myös tarvittaessa huoltajien tavoittamisen kannalta. Kerhossa voi käydä "kokeilemassa" kaksi kertaa maksutta.
Kerhoissa noudatetaan Kerhosääntöjä kaikkien mukavuuden takaamiseksi.

***pelejä, yleisurheilua, iloista liikuntaa!***

Lisätietoja: Tiina, p. 0505855511 ja Ronja Roiha

Valmennus ja harjoitukset

Teho- ja pikkutehoryhmissä harjoittelu on kuukausimaksullista (50/35€). Maksu itsenäisesti kuukausittain alla olevalle tilille. Ryhmät harjoittelevat kentällä, hallissa, Tanhuvaarassa ja lisäksi itsenäisesti esim. voimaharjoittelua. Valmentajana Natalia Kokkonen. Lisäksi urheilijoilla on omia valmentajia.
Kysy lisätietoja Tiinalta.

VUOSIMAKSUT VUODELLE 2018


Maksut laskutetaan yhteystietojen perusteella.
Villit Vipeltäjät-kerhon vuosimaksu:70 €/vuosi. Kesäkausi 20€ ja kesä-syksy 50€ ja syksy 35€.
Valmennusryhmissä oleviella: 50€/vuosi.

Vuosimaksu sisältää:
- Villien vipeltäjien urheilukerhon harjoitukset sekä halli- että ulkokentällä
- Oman seuran järjestämien kilpailuiden osallistumisoikeuden
- Yleisurheilulisenssin, jossa on IF:in vakuutusturva harjoitusten ja kilpailuiden varalle sattuviin tapaturmiin.
- Voidakseen kilpailla SUL:in alaisissa ,Tilastopaja-kelpoisissa, "virallisissa" kilpailuissa, urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi.Yhteydenotot: pau.yleisurheilu@gmail.com 

Kilpailujen tuloksia

MS Word -tiedostoVipeltäjien leikkimieliset hallikisat kevät 2018.docx (12 kB)
Hallikauden päätöskilpailut